fbpx

Po shikoni 1–12 nga 51 të rezultuara

Kërkimi dhe zgjedhja e bonbonieres apo konfetit sipas stilit të dasmës tënde mund të kthehet në një mankth! Qetësohu pasi ne mund të ofrojmë shumë ide dhe opsione.

Rëndësia e bonbonierës(confetti-t) varët nga madhësia e saj sepse ajo është dhurata që çifti i bën të ftuarve. Ajo u dërgohet gjithashtu edhe të ftuarve të cilët nuk kishin mundësinë të ishin të pranishëm në dasëm por të cilët ju dërguan urimet e tyre.

Independently verified
10 reviews