fbpx

Libri i Urimeve

Ne e sollëm si risi në Shqipëri, jo për llojin por për mënyrën e krijimit dhe emërtimit të tij.

E punojmë në dorë dhe prej materialesh shumë cilësore, pëlqhura të ndryshme dhe aksesorë të shëndritshëm. Modele pa fund, kuruar deri në detaj.

Një detaj që duhet ta keni me patjetër në dasmën tuaj.

Jepuni hapësirë të ftuarve t`ju lejnë një kujtim aq special. Kujtim sa spontan aq edhe nga zemra!

Për më shumë se dy vjet u kemi ofruar klienteve tanë “Libra” të cilat nuk e humbasin vlerën e tyre kurrë.

Një vlerë emocionale të cmuar!

.

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews