fbpx

Krijuar Veçanërisht Për Ju, Me Ju!

Krijuar-Vecanerisht-Per-Ju-Me-Ju

Të dashur miq, kjo ju dedikohet të gjithëve ju, që me besimin tuaj na ndihmoni të bëjmë realitet idetë tona!

Jeni përballuar ndonjëherë më një dëshirë të pashtershme për krijim? Të dëshironi ta ktheni në realitet imagjinatën tuaj?

Ne  kemi ëndërruar gjithmonë të bëjmë njërëzit të lumtur, duke i ndihmuar në një ditë kaq të rëndësishme, si “dasma”.

Si do e arrinim këtë, si do mund të vinim më pranë kësaj ëndrre….vetëm dhe vetëm duke ju dhënë juve atë që keni ëndërruar për të plotësuar detajet e dasmës suaj…dhe planifikuar atë.

Ne jemi më pranë jush ndërmjet krijimeve tona.

Duke ideuar dhe krijuar gjëra të cilat do ju mbeten në kujtesë juve  por edhe të gjithë të ftuarve tuaj. Duke punuar me pasion dhe përkujdesje.

Çdo gjë e krijuar veçanërisht për ju, me ju!

Ju faleminderit,

Stafi  i Wedding Planners Albania

.

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews