fbpx

Për Aleksin 5 vjeç

per-aleksin-5-vjec

Wedding Planners Albania, tashmë dy vjet radhazi, dizenjon dhe krijon punime dore, për eventin më të

rëndesishëm të çiftit Saimir dhe Ada Kodra. Atë të ditëlindjes së djalit të tyre Aleksandër.

Këtë vit krijuam për Aleksin, i cli u bë 5 vjeç. Djali i prezantuesit të mirënjohur

Saimir Kodra.

Ditëlindja e djalit ishte me date 2 Shtator 2014 dhe Ada si gjithmonë e sjellshme dhe me besim të plotë na

kërkoi të krijonim një dhuratë për ketë event.

Duhej të ishte diçka e veçantë dhe që të ngelej kujtim për miqtë e tij në kopësht pasi për Aleksandrin ishte

viti i fundit aty.

Personazhi i tij i preferuar Kauboj nga Toy Story….dhe ja ku erdhi inspirimi, krijimi i një kornize,

totalisht e punuar në dorë, me fotografinë e Akelsandrit, dhe mbi të Kauboj i personalizar!

Krijuar veçanërisht për Aleksandrin.

.

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews