fbpx

PO FTESAT…?

PO FTESAT…

PO FTESAT…?

Versioni Audio

Kam dëgjuar shpesh, opinione të ndryshme si:  ftesat nuk kanë rëndësi të madhe..dhe fundja një copë letër është..do e hedhin në kosh!

Por a është i saktë ky mendim?

Zakonisht  ftesa renditet e fundit në listën e gjërave që duhen bërë për të realizuar eventin, por në fakt ajo duhet të zejë vendin e parë, për nga pesha që ajo ka, në të kundërt nuk do quhej “ftesë”.

Gjetja e ftesës ka shumë rëndësi gjatë proçesit të planifikimit.

[bctt tweet=”Unë e quaj ftesën “aksesor i çmuar“, i cili i dhurohet të ftuarve sepse mbart shumë emocion dhe një histori dashurie. Nga përzgjedhja e saj ju i tregoni të ftuarve këtë histori por jo vetëm.” username=”weddingplannersalbania”]

Photo nga Dyqani Online: Wedding Planners Albania

Kushtoini kujdesin dhe rëndësinë e mërituar përzgjedhjes së ftesës, bëjëni tuajën! Duhet ta dashuroni atë përpara se t`ja dërgoni të ftuarve tuaj.

Mos u ndikoni nga moda por vetëm nga ajo që ju ndjeni dhe ajo që ju perfaqësoni.

Ndërkohë nëse shqetësoheni për buxhetin ju informoj se në nivel botërorë ftesa dhe detajet shoqëruese të saj zëjnë vetëm 4% në total.

Në fund të fundit, aty reflektohet se sa shumë po kujdeseni dhe e vlerësoni ju në rradhë të parë këtë eveniment të jëtës.

Nëse ke një opinion, të ftoj të lesh një koment kreativ që ta lexojmë..:-)

Mos hezito të shkruash sa më shumë detaje, pasi edhe dikujt tjëtër që lexon artikullin mund ti nevojitet mendimi yt.

E RËNDËSIHME: Ndaj mendimin tënd të drejtëpërdrejtë tek komentet. Çdo link apo shpërndarje video, ka gjasa të fshihen. Faleminderit shumë që je këtu dhe po lexon, komenton dhe përhap fjalën.

Kisilda S.

© Copyrights Wedding Planners Albania

.

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews