fbpx

Si të realizoni një mbajtese për qiri ose vezë në pak minuta

Si të realizoni një mbajtese për qiri ose vezë në pak minuta

Materialet që ju nevojiten:

Një kapak kutie “Ferrero Rocher Chocolates”

8 vezë dekorative prej bukëpeshku

2 lepurush dekorativ prej bukëpeshku

6 lule sfungeri

Leter gofre me ngjyrë jeshile(opsionale)

Silikon I ngrohtë

2 Nuse pashke dekorative të vogla

Koha e realizimit 10 -15 minuta!

Hapat për ta krijuar.

Ngjitni nga njëra anë e kutisë 4 vezë dekorative me ngjyra të ndryshme, duke nisur 1cm më brenda cepit

Kur të arrini në cepin tjetër lini 1 cm bosh dhe në cep të kapakut ngjisni një lepurush dekorativ.

Përsërtni të njëjntin veprim edhe për anën tjetër ballore të kutisë.

Në dy krahët e kutisë që mbetën bosh, ngjisni lulet prej shkume.

Dekoroni dy prej vezëve me nuse pashke.

Prisni letrën gofre në shirita të hollë dhe e hapeni me dorë në mënyrë që të shkriftohet

Vendosni letrën brenda kapakut dhe dekorojeni duke vendosur qirinjtë e pashkës ose vezët.

KE PYETJE? BËJE TEK KOMENTET

GËZUAR PASHKËT

.

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews