fbpx

Lule e madhe -Aksesor për Konfetë

152 L

(we do not send this product outside Albania)

  • Porositen Vetëm Online
  • Krik Metalik, Kordon Lekure, Lule & Gogël Plasike

40 në stok

*vetëm printim & Prerje
Shkruani Emrin (emrat) dhe Datën e eventit

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews