5 PO –të dhe JO-të e Ftesave (sugjerime për të dy)

Ndodh shpesh që kur bëjmë zgjedhjen e ftesave të mos marrim parasysh disa detaje, por të cilat janë me aq shumë rëndësi.

PO -të

  1. PO, qendroni të vëmendshëm me përpilimin e Tekstit.

Nëse teksti juaj do të jete formal atëherë kushtoini kujdes këtij procesi.

  1. PO, Vendosni emrin e nuses në fillim.

Rregullat e mirësjelljes theksojnë se emri i nusës duhet të shkruhet përpara emrit të dhëndrrit. Nëse e shikoni të arsyeshme mund të devijoni nga ky rregull por ndonjëherë është bukur ta zbatosh.

  1. PO, Zgjidheni ftesën e dasmës me ngjyrat të cilat i përshtaten dasmës tuaj.

Edhe në rastin kur dizajni nuk mund të disponohet me të njejtat ngjyra, pjesë e tekstit si përshëmbull emrat tuaj mund të printohen më ato ngjyra.

  1. PO, Qendroni Unik. Ekzistojnë shumë modele të bukura dhe të veçanta: si ato me detaje dantelle ose ato me kuti.

Nuk është e nevojshme të zgjidhni një ftesë njësoj si 3 ftesat e fundit që keni marrë në dorë kohët e fundit.

  1. Po, Ruajeni një ftesë si kujtim.

Zakonisht çiftet harrojnë ta ruajnë ftesën e tyre dhe përfundojnë duke ja kërkuar një të afërmve pët ta pasur kujtim.

JO-të

  1. JO, Mos shënoni kurrë një llogari bankare për t`ju dërguar dhuratën.
  2. JO, Mos, përdorni më shumë se një lloj shkrimi.

Ne sugjerojmë të përdorni një, të cilin mund të shkruhen emrat dhe tjetri me të cilin të shkruhet pjesa tjetër e tekstit.

  1. JO, mos e vendos afatin e konfirmimeve shumë afër datës së dasmës.

Pasi restoranti ose catering mund tju kërkoj që të keni info mbi numrin e të ftuarve më parë.

  1. JO, mos harroni të verifikoni adresën e saktë të lokalit.

Duhët të jepni një info të qartë mbi adresën në mënyrë që të ftuarit të mos ngatërrohen.

  1. JO, mos harroni të porosisni ekstra.

Është thuajsë 100% e vërtetuar së do t`ju nevojiten më shumë ftesa, sepse dikë do keni harruar dhe e kujtoni gjithmonë gjatë shpërndarjes. Ju sugjerojmë që të porositni më tepër pasi ju kushton më pak kohë dhe ndonjeherë edhe para 🙂

Mëposhtë më shkruaj! Cilat nga pikat ke respektuar apo do respektoje?

Mos hezito të shkruash, pasi mund të inspirosh me mendimin tënd.

E RËNDËSIHME: Ndaje mendimin tënd tek komentet. Çdo link apo shpërndarje video, ka gjasa të fshihen.

Faleminderit shumë që je këtu dhe po lexon, komenton dhe përhap fjalën. Ti e bën këtë hapësirë online një nga platformat më inspiruese dhe pozitive në vend.

Shtyp një buton në krahun tënd të majtë për ta shpërndarë me miqtë..

Kisilda S.

0 replies

Shkruaj një përgjigje

Ke dëshirë ti bashkohesh bashkëbisedimit?
Njdehu e lirë të kontribosh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *