fbpx

Skema e tavolinave!

Skema e tavolinave!
Skema e tavolinave!

Skema e tavolinave është një nga detyrat më të vështira dhe një nga më stresueset e cila përfshihet në organizimin e dasmës!

Është shumë i rëndësishëm krijimi i një skeme në nmënyrë të tillë që të ftuarit tuaj të ndihen komod dhe  të kënaqen në dasmën tuaj.

Nuk ka gjë më të keqe, kur shikon një tavolinë ku të ftuarit tuaj qendrojnë pafolur sepse është bërë zgjedhje e gabuar në grupimin e tyre nëpër tavolina!

Kushtoni pak kohë rishikimit të organizimin final të të ftuarve në skemen e tavolinave. Sigurohuni që ata që do jenë të pranishëm të kenë një eksperience të bukur!!

E mbështes shumë teorinë e Jackie Onassis. Ajo komunikon idene se nusja dhe personat e saj më të afërt e ulin veten në vendin më të pavolitshëm të sallës, për këtë, kthejeni atë në më të mirin!!

Duke krijuar një skeme, në mënyrë që asnjë i ftuar të mos ndihet sikur është ulur në një vend të mërzitshëm sepse nuk ekzistonte një vend se ku ata të uleshin.

Është e kuptueshme që disa nuse e kanë tashmë krijuar vizionin e tyre se ku ato dëshirojnë të ulen gjatë eventit. Mund të jenë në qendër ose në një tavolinë e krijuar posaçërisht për to.

Në këtë rast, ekzistojnë disa rregulla të cilat ju duhet ti ndiqni për të krijuar skemen e tavolinave:

  • Vendosni personat të cilët janë beqarë bashkë; mund të jetë shumë e pakëndëshme që të ulësh 1 ose 2 individë në një tavolinë plot me çifte.
  • Vendosni bashkë njerëz të cilët e njohin njëri tjetrin.
  • Vendosini çiftet në kontakt me njëri tjetrin, se sa ti vendosni ata krah për krah në mënyrë që të ushqehen bisedat gjatë mbrëmjes.
  • Sigurohuni që të keni një vend të veçantë për ata individë që u nevojitët një vend i përshtatshëm.
  • Munduhuni të akomodoni një numër të barabartë meshkujsh dhe femrash në secilën tavolinë.
  • Tavolinat për fëmijë, janë ide e mirë, por fëmijët të cilët janë shumë të vegjël duhet të ulen më prindërit e tyre. Kështu ata do ti kenë ato nën vëzhgim dhe të sigurohen që do sillen mirë gjatë mbrëmjes.
  • Sigurohuni që të mbani persona të familjes të cilët kanë konflikte në anë të kundërta të sallës.

Mos harroni, se të ftuarit janë shumë të rëndësishëm në mbarëvajtjen e dasmës, nëse ata kënaqen dhe janë të qetë, dasma del me sukses.

Pra, kushtoini atyre kohën e duhur, duke nisur që nga ulja e tyre në tavolinë..

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews