fbpx

Si të përzgjidhni këpucët e nuserisë..

Si te perzgjidhni kepucet e nuserise

Si të përzgjidhni këpucët e nuserisë për dasmat të zhvilluara në vjeshtë dhe në dimër!

Të organizosh dasma në vjeshtë dhe në dimër është një shanc mahnitës. Ngjyra e gjetheve në vjeshtë dhe bora në dimër(kur ajo bie) mund të jetë një sfond i përkryer për ceremoninë e dasmës suaj.

Sidoqoftë, kjo mund të realizohet ndërmjet një planifikimi të mirë dhe defenitivisht të kthehet në një sfidë, vendimi dhe përzgjedhja e detajeve.

Si te perzgjidhni kepucet e nuserise

1. Vendi

Përzgjidhni një vend që ti përshtatet këpucëve tuaja. Nëse do jetë e nevojshme të ecni në lagështirë, atëherë evitoni takat e holla ose këpucët e sheshta.  Që të mos të ndieni të ftohtin gjithashtu të jenë mjaftueshëm të larta në mënyrë që t`ju mbajnë ngrohtë dhe në distance me  tokën.

2. Zgjidhni një material të mirë.

Këpucët me përbërje mëndafshi është një zgjedhje e mire, nëse ceremonia zhvillohet në ambjente të mbyllura. Por nëse do t`ju duhet që gjatë ceremonisë të dilni jashtë dhe të ecni ndërmjet borës, atëherë ju duhet të zgjidhni matërial tjetër për këpucën tuaj të dasmës.

Këpucët prej lekure mund të jenë një zgjedhje e mirë. Kështu duke ju dhënë këtë opsion ju mund të levizni lirisht dhe të ecni në mënyrë të rehtshme.

3. Mbani këmbën tuaj të ngohtë

As mos e mendoni të mbani këpucë me majë të hapur, kur temperaturat shëbojnë 0 gradë.

Kjo do jetë gjeja më qesharake që mund të bëni por edhe e rezikshme sepse taka juaj mund të keputet në borë apo teren të rrëshkitshëm.

Të vishni geta mund të jetë një opsion i mirë në mënyrë që këmba juaj të mbahet e ngrohtë. Ju mund të përdorni këpucë “jazz” të cilat nuk ngjajnë si këpucë të sheshta baleti.

Ato kanë një taban solid dhe mund të mbajnë këmbën tuaj të ngrohtë, dhe më ato vishen më çorape të shkrurtra të cilat janë transparente.

Faleminderit për foton Terje Sollie nga Pexels

4. Përshtatini ato më stilin e dasmës.

Nëse dasma juaj është e thjeshtë, atëherë përdorni këpucë të stilit që ju përshtatet dhe do dukeni shkëlqyeshëm në ditën e dasmës. Dhe patjetër duke mos harruar ngrohtësinë e këmbës suaj.

Si mendoni ju për këpucët e dasmave dimërore, di dhet të jenë?

.

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews