fbpx

Tullumbacat në Dasmën tuaj..

Nje menyre moderne per te perfshire Tullumbacat ne Dasmen tuaj.
Një mënyrë moderne për të përfshirë Tullumbacat në Dasmën tuaj.

Tullumbacat prej kohësh janë simbol i festave. Gjatë viteve 1980 dhe 1990 tullumbacat janë përdorur shumë si dekor i dasmave.

Por dekadat e fundit, tullumbacat nëpër dasma shikoheshin kudo, me pas u shpik helium i cili i bën tullumbacat dhe show-in me to më të bukur!

Një urim special dasme duke lëshuar tullumbacat është një alternativë e shkëlqyer:

Nje menyre moderne per te perfshire Tullumbacat ne Dasmen tuaj

Faleminderit për foton Zoriana Stakhniv tek Unsplash

Fëmijët dhe tullumbacat një kombinin shumë natyral.

Harroni për pak lulet tradicionale dhe lejojini ata të mbajnë një buqetë tullumbacash:

Tullumbacat mund të jenë një objekt  zbavitshëm për fotografitë e dasmës suaj.

Kush e di se tullumbacat janë romantik?

Jep mendimin tënd tek komentet poshtë, pasi edhe dikujt tjetër që lexon artikullin mund ti nevojitet.

Kisilda S.

.

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews