fbpx

Biberon Plastik

69 L

  • Porositen Vetëm Online
  • Plastikë
  • Dekori prej Cope
  • 2 ngjyra zgjedhje

*vetëm printim & Prerje
Shkruani Emrin (emrat) dhe Datën e eventit

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews