fbpx

Liber Urimesh- Aksesor Rrumbullak

9700 L

  • Hand Made
  • Karton i veshur 32x22x2.5cm
  • Copë Saten
  • 26 Fletë të personalizuara, Letër 200gr
  • Fjongo saten 6cm & 4cm
  • Aksesor rrumbullak me Gurë dhe perla 5.5×5.5cm
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Qualitet i lartë Printimi

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Kutia ka përmasat për të vendosur Librin dhe Stilolapsin

Afate

Dizajni Dixhital: 1 – 2 Ditë Pune
Prodhimi: 3 – 15 Ditë Pune

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews