fbpx

Çokollatë e Personalizuar për Ditëlindje

330 L

Çokollatë e Personalizuar për të ftuarit e ditëlindjes dhe fëmijët. Një ëmbëlsirë që askush nuk e rrefuzon 🙂

Lexo Detajet e produktit.

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews