fbpx

Pinoku (Pinocchio) – Ftesë

330 L

Aventurat e pinokut nuk kanë të sosur dhe ne krijuam një ftesë me këtë tematikë. Pinocchio është një kukull i cili dëshiron të jetë njerëzor. Kur ai thotë gënjeshtra, hunda e tij rritet shumë. “Njëherë e një kohë ishte një copë druri”. Pinoku është një fëmije i keq i cili duhet të mësojë të jetë i mirë; jo vetëm për vete, por për hir të të tjerëve edhe në shoqëri.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews