fbpx

Ftese Biberon

187 L

Kjo ftese biberon ideale për 1 vjetorin e fëmijës ose për një festë Baby Shower. Kaq e ëmbël dhe në formë unike ashtu si edhe fësta e fëmijës.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews