fbpx

Kordele Saten 3.8cm/10metra

600 L

(we do not send this product outside Albania)

  • Porositen Vetëm Online
  • Saten nga 2 anë

Zgjidh ngjyrën dhe gjërësinë mëposhtë **(Pasi të zgjidhni ju del stoku nëse ekziston opsioni që do kombinoni.)

*vetëm printim & Prerje
Shkruani Emrin (emrat) dhe Datën e eventit

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews