fbpx

Martirika

90 L120 L

Zgjidh nga opsionet tek shigjeta poshtë përshkrimit që të Shikosh çmimin.

  • Hand Made
  • Kordon me qiri
  • Fjongo Saten, Dantellë
  • Sy Plastik
  • Aksesor Kryq Metalik

Shkruani mëposhtë nëse dëshironi një lloj kombinimi tjetër dhe do të lidhemi me ty për ta konfirmuar.

Afate

Prodhimi: 3 – 15 Ditë Pune

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews