fbpx

Ftesë Pagëzimi Papirus Minnie Mouse

220 L

Festoni pagëzimin apo ditëlindjen e të voglës suaj me një ftesë papirus me tematikën Minnie Mouse. Personalizoni ngjyrën e fjongos dhe tekstin sipas dëshirës suaj.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews