fbpx

Si ti shkruash një letër dashurie dhëndrrit ditën e dasmës suaj..

Si ti shkruash një letër dashurie dhëndrrit ditën e dasmës suaj..

Disa këshilla se si ta shkruash!

Ti dërgosh një letër të shkruar me dorë dhëndrrit ditën e dasmës mund të jetë levizja më e ëmbël që ke bërë ndonjëherë.

Në rast se ke dëshirë të jesh pjesë e një tradite të tillë por nuk e di si, kemi disa këshilla për ty, se si ti shkruash një letër dashurie dhëndrrit ditën tuaj të dasmës e cila shpreh drejtëpërdrejtë atë që ndjen.

“Është shumë e rëndësishme që ti shkruajmë ndjenjat tona sepse shpesh ne e marrim të mirëqentë se partnerët tanë e dinë se si ndihemi ne, por ndoshta ata mund të mos e dinë”,” thotë terapisti i martesave Dr. Greer. “Është shumë inkurajuese kur merr fjalë dashurie të shkruara pasi ke mundësinë ti lexosh disa here ato. Është një mënyrë për të ndjerë dashuri kurdo që të nevojitet. Kjo ndjenjë është veçanërisht shumë e rëndësishme edhe në ditën e dasmës pasi është dita ku ju shpallni dashurinë. Kjo mënyrë e të shprehurit dashurinë e mban gjallë atë moment të ditës së dasmës.”

Çfarë duhet të kesh në mendje kur ti shkruash dhëndrrit letrën në ditën e dasmës!

Shkruaj Fjalë që Vijnë nga Zemra

“Ji e hapur, e sinqertë. Shprehi partnerit sa shumë e dashuron dhe veçanërisht përse e dashuron kaq shumë, si edhe çfarë e bën atë kaq special dhe të rendësishëm për ty. Shkruaj çdo detaj.

Bëj një Listë të Gjërave që ke Dëshirë të Shkruash në atë Letër

Duke i shkruar në listë do jesh e sigurtë që nuk do të harrosh asgjë. Këshillë e artë: Disa gjera që një nuse do dëshironte ti thotë dhëndrrit atë ditë janë: se sa e lumtur është që do të nisin një jetë sëbashku, sa e lumtur është që ka gjetur shpirtin binjak me të cilin do të ndaj pjesën tjetër të jetës së saj, dhe sa e kënaqur është që ai e zgjodhi atë, duke gjetur tek ajo dashurinë.

Mbaj shënime: Kur Mendon se Dëshiron të Shprehësh Diçka Shënoje Diku

Mund të inspirohesh në çdo moment, ndërkohë që je në një dyqan duke bërë pazarin e zakonshëm, ose duke bërë një masazh apo dukë berë vrapin e mëngjesist. Këshillë e artë: Nëse diçka të vjen në mendje shkruaje dhe nuk do harrosh ta përfshish në letrën që do i shkruash dhëndrrit.

Përcakto Ditën se Kur do ta Shkruash Letrën

Se kur do ta shkruash letrën varet nga ty, por sigurohu që ti japesh vetes kohën dhe hapësirën për ti kushtuar vemendje të plotë hartimit të saj. Ndoshta një natë para dasme ose mëngjesin e saj, kjo varet nga ty. Këshillë e artë: Ndonjëherë eshte më mirë ta shkruash atë në avancë kështu nuk do të humbasë në rrëmujën e ditës së dasmës.”

Të lutem, të lutem ndaje me ne: Ke menduar ti shkruash një letër dhëndrrit? Si do ta nisësh?

Mos hezito të shkruash, pasi mund të inspirosh edhe një nuse tjetër :-).

E RËNDËSIHME: Ndaje mendimin tënd tek komentet. Çdo link apo shpërndarje video, ka gjasa të fshihen.

Faleminderit shumë që je këtu dhe po lexon, komenton dhe përhap fjalën. Ti e bën këtë hapësirë online një nga platformat më inspiruese dhe pozitive në vend.

.

Ky artikull është postuar në Blog. Shenjoni linkun.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj e email-it nuk do të publikohet. Fushat e kërkuara janë shënuar *

Independently verified
10 reviews