fbpx

Ftesë Kuti me Aksesor Pasqyrë

616 L

Kjo ftesë Kuti me Aksesor pasyrë, me letër kadife dhe askesor pasqyrë tepër elegante është idejuar për dasma luksoze. Për çiftet që dëshirojnë të dalojnë në detajet e tyre.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews