fbpx

Konfetë me Klloun për Vajza

176 L

Konfetë me Klloun për Vajza idejuar dhe krijuar për adhurueset e cirkut. Festa e pagëzimit apo ditëlindjes se fëmijës suaj bëhet unike me këtë krijim.

Lexo Detajet e produktit.

23 në stok

Emri i Fëmijës (data)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews