fbpx

Kuti Kashte jeshile me Lule Cope

259 L

Kuti kashte ngjyrë jeshile dekoruar me lule cope dhe fjongo organzë dhe saten. Rustik por edhe elegante njëkohësisht, perfekte për dasmat me tematike si edhe ato në natyrë.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews