fbpx

Piter Pan – Ftesë Ditëlindje

600 L

Piter Pan është një djalë i vogël i cili kishte vendosur të mos rritej kurrë. Ai jetonte në tokën e largët “Never Land”  plot aventura dhe gëzim. Fëmijët i dashuronin historitë e tij, gjithashtu edhe Piter. Kjo ftesë ditëlindje është krijuar për festat me tematikën Piter Pan.

Lexo Detajet e produktit.

Available on backorder

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews