fbpx

Ftesë Copë Saten & Qendisje

1600 L

Luksi i qendisjes në një ftesë copë saten, e butë dhe plot shije. Personalizo ngjyrat tek opsionet dhe bëji të ftuarit të mbeten me sy të hapur kur ta marrin në dorë. Me zgjedhjen tënde mund të ndryshosh rrjedhën totale të ditës së dasmës.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews