fbpx

Ftesë me hapje sipër & printim i emrave jashtë

600 L

Nusja dhe dhëndrri që dëshiron të ketë një ftesë me hapje sipër ku të jenë printuar emrat jashtë. Kjo ftesë ka një dizajnë elegant dhe i përshtatet çdo tematike dasme.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews