fbpx

Jastëk Unazash- Aplikë & Perla

2800 L

  • Hand Made
  • Copë Saten
  • Mbushje
  • Aplikë & Kordele saten 2mm & Perla
  • Aksesor me perla dhe gurë 2×2cm
  • Qualitet i lartë qepje

Afate

Prodhimi: 3 – 15 Ditë Pune

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews