fbpx

Set Torte me Flutur

5500 L

  • Metal & Plastikë
  • Thikë 32×3 cm dhe Spatul 26x5cm
  • Lule Cope
  • Perla 5mm

1 në stok

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews