fbpx

Kartë Falenderimi me Flutura

250 L

Një kartë falenderimi për 1 vjetorin e fajës tuaj. Dizenjuar me me detaje të ëmbla dhe plot ngjyra.

Nëse po planifikon një baby shower, ditëlindje apo një pagëzim, ky aksesor është perfekt për të personalizuar eventin..

Lexo Detajet e produktit.

Emri i Fëmijës (data)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews