fbpx

Konfetë Cilinder Qelqi me Flutur dhe Lule

360 L

Konfetë Cilinder me lule dhe flutur për eventet me këtë tematikë. E ëmbël dhe plot shije 🙂.

Lexo Detajet e produktit.

Emri i Fëmijës (data)

Shkruaj sa më shumë info për ndryshimin dhe do të lidhemi me ty për ta konfirmuar.

Afate

2-10 ditë pune (veret nga sasia)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews