fbpx

Kartë Falenderimi për Pjatë të rrumbullakët

235 L

Një kartë falenderimi për 1 vjetorin e bebit tuaj. Dizenjuar me kujdes dhe me detaje të ëmbla.

Nëse po planifikon një ditëlindje apo një pagëzim, ky aksesor është perfekt për të personalizuar eventin.

Lexo Detajet e produktit.

Ngjyra e dizajnit do ndryshojë sipas zgjedhje së gjinisë.

Tek hapësira mëposhtë shkruani tekstin që dëshironi të shkruhet mbi kartë. (mos harroni emrin e bebit)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews