fbpx

Libër Urimesh-Aksesor me Perla & Gurë

10500 L

  • Hand Made
  • Karton i veshur 32x22x2.5cm
  • Copë Saten
  • Aksesor me Gurë dhe Perla 6.5×6.5cm
  • 26 Fletë të personalizuara, Letër 220gr
  • Dantellë & Shirit
  • Fjongo saten & Organzë 2-3cm
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Qualitet i lartë Printimi

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews