fbpx

Libër Urimesh- Kordele & Aksesor

10000 L

  • Hand Made
  • Karton i veshur 32x22x2.5cm
  • Copë Saten & Aplikë & Fjongo saten një anë 2cm
  • 26 Fletë të personalizuara, Letër 170gr
  • Aksesor me Gurë dhe Perla 5.5×5.5cm
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Qualitet i lartë Printimi

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews