fbpx

Qerasje me Tyl dhe Lule

220 L

Qerasje fejese me tyl me kordon dhe lule cope dhe perlina. Priti të ftuarit me qersja të bukura duke zgjedhur këtë detaj.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews