fbpx

Libër Urimesh- Copë saten & dantellë & lule

14000 L

  • Hand Made
  • Karton i veshur 31x22x2.5cm
  • Copë Saten & Dantellë
  • 26 Fletë të personalizuara, Letër 170gr
  • Lule cope, letre të madhësive të ndryshme
  • Perla dhe aksesor plastik të madhësive të ndryshme
  • Shoqërohet me 1 Stilolaps të punuar
  • Qualitet i lartë Printimi

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Zgjidh nëse dëshiron këtë model kutie.
Kutia ka përmasat për të vendosur Librin dhe Stilolapsin

Afate

Dizajni Dixhital: 1 – 2 Ditë Pune
Prodhimi: 5 – 15 Ditë Pune

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews