fbpx

Konfetë Çifti me Çadër

420 L

Konfetë Çifti me Çadër dhe prej dërrase? Përse jo? Tepër elegante për dasmën tënde dhe të siguroj që të ftuarit do ta dashurojnë këtë detaj.

Lexo Detajet e produktit.

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews