fbpx

Jastëku i unazave, përse përdoret!

Jastek Unazash-Aksesor Gjethe

Jastëku i unazave, përse përdoret! Dasma është ceremonia e cila bashkon dy shpirtra! Jasteku  mbajtjes i unazave, sot  i quajtur, Jasteku i Unazave të martesës. Historia e jastekut të unazave daton që nga koha e Romakëve ose të Egjiptjanëve. Të cilët për të transportuar gurë të çmuara dhe bizhuteri përdornin një jastek. Gjërësisht në evente e […]

Wedding Planners! Çfarë janë dhe çfarë bëjnë?

Wedding Planners Cfare jane dhe çfare bejne

Wedding Planners! Çfarë janë dhe çfarë bëjnë? Ky artikull, u hartua, nga “Wedding Planners Albania”, dhe ka për qëllim ti qartësojë lexuesit rolin dhe funksionin e një “Wedding Planner”(Planifikues Dasmash).  *Çfarë janë dhe çfarë bëjnë këta?* Pak fjalë për  “Wedding Planners”! Theksojmë se një Wedding Planner nuk është e domosdoshme që të jetë pjesë e […]

Si të përzgjidhni këpucët e nuserisë..

Si te perzgjidhni kepucet e nuserise

Si të përzgjidhni këpucët e nuserisë për dasmat të zhvilluara në vjeshtë dhe në dimër! Të organizosh dasma në vjeshtë dhe në dimër është një shanc mahnitës. Ngjyra e gjetheve në vjeshtë dhe bora në dimër(kur ajo bie) mund të jetë një sfond i përkryer për ceremoninë e dasmës suaj. Sidoqoftë, kjo mund të realizohet […]

Jeni duke kërkuar tekste për ftesën e dasmës suaj?

Jeni duke kerkuar tekste per ftesen e dasmes suaj

Jeni duke kërkuar tekste për ftesën e dasmës suaj? Çmendim keni për disa tekste paksa ndryshe nga ato tradicionale? Më poshtë mund të gjeni disa tekset të cilat janë rrallë të përdoruara por janë të këndshme… 2. Tekst Ftese: Dasëm e organizuar nga çifti Dashuria e mbush të gjithë jetën tonëdhe jeta jonë e përbashkët […]

Destination Weddings

Destination Weddings

Destination Weddings “Destination Weddings”, janë dasmat të cilat organizohen jashtë qytetit/shetit ku ju jetoni. Në shtetet e zhvilluara “Destination Weddings” janë shumë të njohura. Sepse për shkak të vendeve të punës njërëzit detyrohen të punojnë dhe jetojnë jasht qytetit ku ata janë rezidentë. Ata i preferojnë këto dasma sepse dëshirojnë diçka ndryshe nga dasmat tradicionale. […]

Independently verified
10 reviews