fbpx

PO FTESAT…?

PO FTESAT…

PO FTESAT…? Versioni Audio Kam dëgjuar shpesh, opinione të ndryshme si:  ftesat nuk kanë rëndësi të madhe..dhe fundja një copë letër është..do e hedhin në kosh! Por a është i saktë ky mendim? Zakonisht  ftesa renditet e fundit në listën e gjërave që duhen bërë për të realizuar eventin, por në fakt ajo duhet të […]

Bonbonierat confetti-t kuptimi dhe rendesia e tyre

gjethe ulliri 100% Natyrale

Bonbonierat confetti-t kuptimi dhe rendesia e tyre.. Bonboniera (confetti) i ofrohen të ftuarve në dasëm ose pagëzim pas përfundimit të ceremonisë(në kishë) dhe/ose në darkën që zhvillohet më pas. Bonboniera i ka rrënjët e saj, nga Franca, që në kohën e mbretit Ludovik, i cili e kishte për zakon të ofronte si një dhuratë tek të […]

15 Gjëra Që Mendojnë Nuset Një Natë Përpara Dasmës

15 GJERA QE MENDOJNE NUSET NJE NATE PERPARA DASMES

15 Gjëra Që Mendojnë Nuset Një Natë Përpara Dasmës Versioni Audio Ekzistojnë shumë detaje që bëjnë pjesë në planifikimin e një dasme, të cilat një natë përpara saj ato mund të kthehen në diçka anormale për nusen. Edhe nëse nusja ndjehet shumë mirë, e qetë dhe e përmbledhur, ekzistojnë 1 milion mendime të cilat i […]

Zgjidheni Ju Fustanin e ëndrrave, Jo Opinionet.

Zgjidheni Ju Fustanin E endrrave, Jo Opinionet.

Zgjidheni Ju Fustanin e ëndrrave, Jo Opinionet. Sinjalet të cilat ju tregojnë se keni gjetur fustanin perfekt nuk mund të neglizhohen, por jo çdo fustan mund te jetë “Ai, uniku”Ashtu sikurse ju kaloni nga faza të ndryshme për të gjetur të fejuarin tuaj, ju gjithashtu do të përballeni me disa hidherime prej limoni gjatë rrugës […]

Për Aleksin 5 vjeç

per-aleksin-5-vjec

Wedding Planners Albania, tashmë dy vjet radhazi, dizenjon dhe krijon punime dore, për eventin më të rëndesishëm të çiftit Saimir dhe Ada Kodra. Atë të ditëlindjes së djalit të tyre Aleksandër. Këtë vit krijuam për Aleksin, i cli u bë 5 vjeç. Djali i prezantuesit të mirënjohur Saimir Kodra. Ditëlindja e djalit ishte me date […]

Independently verified
11 reviews