fbpx

Balerinë prej Druri – Konfetë

400 L

Konfetë Balerinë prej Druri dhe dru? Përse jo? Tepër elegante të ftuarit do ta dashurojnë këtë detaj.

Lexo Detajet e produktit.

20 në stok

Emri i Fëmijës (data)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews