fbpx

Beb mbi Tortë Konfetë

242 L

Beb mbi Tortë Konfetë për një djalë të vogël? Je duke planifikuar një baby shower? Ke dëshirë të dhurosh një detaj të bukur që do ta kujtojë këtë ditë përjetë? Ky model është për ty.

Lexo Detajet e produktit.

Emri i Fëmijës (data)

Shkruaj sa më shumë info për ndryshimin dhe do të lidhemi me ty për ta konfirmuar.

Afate

2-10 ditë pune (veret nga sasia)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews