fbpx

Biberon Copë për bebe – Konfetë

204 L

Po pret një vajzë të vogël? Ke dëshirë të dhurosh një detaj të bukur që do ta kujtoj këtë ditë përjetë? Kemi krijuar këtë konfetë për bebe vajzë për ty. Është elegante dhe shumë e ëmbël.

Lexo Detajet e produktit.

78 në stok

Emri i Fëmijës (data)

Shkruaj sa më shumë info për ndryshimin dhe do të lidhemi me ty për ta konfirmuar.

Afate

2-10 ditë pune (veret nga sasia)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews