fbpx

Ftesë me Karrocë Bebe

242 L

Kur një bebe lind lumturia është aq e madhe sa nuk përshkruhet dot me fjalë. Pagëzimi është momenti kur i jepet emri që bebi juaj do identifikohet dhe aty ku bekimi jepet. Kjo ftesë me karrocë bebe është idejuar për të anonçuar këtë ditë të lumtur.

Lexo Detajet e produktit.

Shtypni mbi kuadrat nëse dëshironi shërbimin:

(madhësia max e dok. 2 GB)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews