fbpx

Gota Shampanje-Kadife & Fjongo Saten

6000 L

  • Hand Decorated
  • 2 Gota të personalizuara me laser: 20.5x5cm
  • Kadife, Fjongo Saten dhe lule cope
  • Perla 5mm
  • Shoqërohet me 1 Kuti të punuar me dorë (dhuratë)

***Në rast se ke porositur një libër urimesh & jastek unazash do krijohet kuti e përbashkët.

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews