fbpx

Karficë ditëlindjeje për Princin

250 L

Një Karficë ditëlindjeje për 5 vjetorin e Princit Christian. Punuar me kujdes dhe me detaje që shkëlqejnë.

Lexo Detajet e produktit.

Emri i Fëmijës (data)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews