fbpx

Karrocë Princeshe – Konfetë

330 L

Karrocë Princeshe – Konfetë dekoruar totalisht në dorë me fjongo organzë dhe lule letre.

Lexo Detajet e produktit.

Emri i Fëmijës (data)

Afate

Prodhimi: 3 – 15 Ditë Pune (në varësi të sasisë)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews