fbpx

Konfetë për Bebe Djalë

231 L

Po pret një djalë të vogël? Ke dëshirë të dhurosh një detaj të bukur që do ta kujtoj këtë ditë përjetë? Kemi krijuar këtë konfetë për bebe djalë për ty. Është elegante dhe shumë e ëmbël.

Lexo Detajet e produktit.

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews