fbpx

Kuti me nusepashkë

396 L

Kuti me nusepashkë një dhuratë e bukur dhe plot lezet e krijuar në mënyrë artizanale.

Nusepashka është simbol i fatit dhe mbarësisë, shpreh një dëshirë kur ta shikosh. Nëse ajo fluturon dije së është nisur për ta plotësuar atë.

Lexo Detajet e produktit.

Emri i Fëmijës (data)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews