fbpx

Kavanoz me mjaltë dhe nusepashkë

605 L

Kavanoz me mjaltë dhe nusepashkë një dhuratë e ëmbël dhe plot lezet e krijuar në mënyrë artizanale. Me siguri do ti ëmbëlsojë të ftuarit. Mjalti zëvëndëson konfetat tradicionale për ti dhënë ditëlindjes apo pagëzimit të fëmijës një tjetër pamje.

Lexo Detajet e produktit.

Nuk ka stok

Independently verified
10 reviews