fbpx

Qerasje me Copë & Aksesor Zemër

270 L

Kjo Qerasje me Copë & Aksesor Zemër  i përshtatet çdo eventi. Elganca e saj është pika e fortë për të tërhequr vemendjen e të ftuarve. Personalizo tek opsionet zgjedhjen tënde dhe ne do ta krijojmë për ty.

Lexo Detajet e produktit.

130 në stok

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews