fbpx

Konfetë Cope me një Degë Lule

350 L

Kjo Konfetë Cope me një Degë Lule është e qepur me dorë. ka një elegancë të moderuar dhe mund të shkoj me çdo lloj eventi. Gjithashtu një qerasje fejese me klas.

Lexo Detajet e produktit.

70 në stok

Nusja & Dhëndrri & Data e Eventit
(*shëno emrat sipas përparësisë që dëshiron)

Dhuroje këtë produkt

Mendon se ky produkt është perfekt për një mikeshë ose një personi të dashur? Mund të blesh një Kartë Dhuratë për këtë produkt!

Dhuroje këtë produkt
Independently verified
10 reviews